2.edice whoop.de.doo

28_05_2014_17:30_butik intimity_Praha_CZE

Česká značka Whoop.de.doo cinká na druhé kolo!

Ve středu 28.května 2014 uvedla designérka Anna Marešová v pražském butiku intimity do prodeje 2.edici Venušiných kuliček Whoop.de.doo. Můžeme je tak poprvé vidět i v kamenném obchodě „naživo“. Značka Whoop.de.doo zaznamenala s první edicí úspěch nejen u českých zákaznic, a tak letos v únoru k decetní bílé barvě Anna přidala ještě elegantní červenou. Venušiny kuličky Whoop.de.doo těší již přes 700 žen.
Kmotrou druhé edice se stala zpěvačka Monika Načeva, která pro Whoop.de.doo namluvila nový video spot. Studio Anna Marešová designers začalo pro značku Whoop.de.doo vyvíjet další kousek z této oceňované sady. Pro velký zájem zákazníků se Anna nakonec rozhodla, že dalším produktem bude vibrátor, jehož výroba bude probíhat také v České republice. Whoop.de.doo se tak zařadí mezi české značky, které si drží svojí kvalitu, a snadno tak obstojí i v zahraničí.
Doposud bylo možné Whoop.de.doo objednat pouze v e-shopu www.whoopdedoo.cz. Nyní lze Venušiny kuličky, které kromě potěšení pomáhají i jako prevence inkontinence, zakoupit v butiku intimity jako v jediné kamenné prodejně s intimními pomůckami v ČR.